Line Runner

Line Runner (Android) 3.8

Rennen en springen met een stokpoppetje

VOOR

  • Eenvoudige pret

TEGEN

  • Verveelt snel

Gemiddeld
6

Line Runner is een typisch ren-totdat-je-neervalt-spel met simpele doch grappige beelden. Je rent in deze gratis game automatisch en tikt op het scherm om te springen.

Spelletjes waarbij je niets anders hoeft te doen dan op het scherm tikken zijn populair. Logisch natuurlijk, want in die kleine rustpauzes denk je liever niet al teveel na. Line Runner presenteert een scherm met uiteraard een aantal lijnen en een mannetje dat snoeihard eroverheen rent. Tik je op het scherm dan springt het mannetje en houd je je vinger langer op het scherm dan springt het mannetje hoger.

Net als bij Run Like Hell! en Robot Unicorn Attack gaat het bewegen automatisch en steeds sneller. Dit keer krijg je echter geen roze eenhoorns of kannibalen te zien, want hier is het slechts een stokpoppetje dat rent over papier. In vergelijking met andere titels is Line Runner dus een beetje saai.

Line Runner boeit niet zo lang en heb je daardoor na een paar keer spelen wel gezien. Probeer liever Robot Unicorn Attack of de gratis games Run Like Hell! en Unicorn Dash eens uit!

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Line Runner

Download

Line Runner (Android) 3.8

Beoordelingen about Line Runner